HTML

Rólunk

Az Egyenlítés Kollégiuma új nevet kapott Közösségi Értékek Műhelye (KÉM). A névváltoztatás oka elsősorban a jó átláthatóság, a feladatok és munkáink pontosabbá tétele, illetve küldetésünk és hitvallásunk tartalma is ezáltal megjelenhet. Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra!

Lájkolj minket

Az élet peremén

2013.08.28. 14:03 Egyenlítés Kollégium

Pedagógusokkal a befogadóbb iskolákért” - Ingyenes pedagógus-továbbképzés a Menedék Egyesület szervezésében

menedek-logo-for-social.png

"Az oktatás a leghatékonyabb eszköz,

amivel meg tudod változtatni a világot."

(Nelson Mandela) 

A Menedék - Migránsokat Segítő Egyesület, amely 1995-től segíti a Magyarországra érkező bevándorlók, menedékkérők, menekültek és más külföldiek társadalmi beilleszkedését, akkreditált pedagógus-továbbképzést szervez. 

A TÁMOP-3.4.1.B-11/1-2012-0005 számú „Pedagógusokkal a befogadóbb iskolákért” című projekt keretében „Interkulturális kompetencia fejlesztés pedagógusoknak” címmel tartják az előadássorozatot 2013. szeptember 26. és október 4. között. 

A felhívás szerint a továbbképzés célja, hogy "a résztvevők megismerkedjenek az interkulturális kommunikációs helyzeteket nehezítő tényezőkkel, az ezekből fakadó konfliktusok okával, működési mechanizmusaival, valamint megismerjék a migrációhoz kapcsolódó alapfogalmakat. A képzés elsődleges célja a szakmai önismeret és az interkulturális kompetencia fejlesztése, és a felmerülő gyakorlati kérdések feldolgozása."

A képzés időpontjai: 2013. szeptember 26-27. és október 3-4. Helyszín: Budapest. 

A továbbképzést elsősorban óvodapedagógusoknak, tanítóknak, általános- és középiskolai tanároknak, valamint iskolai vezetőknek, vezetői feladatokat ellátó pedagógusoknak, és pedagógiai munkát segítő szakembereknek ajánlják.

Bővebb információ az alábbi linken érhető el, és innen tölthető le a jelentkezési lap is, amelynek a leadási határideje: 2013. szeptember 9. 12 óra.

http://menedek.hu/hirek/ingyenes-30-oras-akkreditalt-pedagogus-tovabbkepzes-a-menedek-egyesulet-szervezeseben

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlites.blog.hu/api/trackback/id/tr355481778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása