HTML

Rólunk

Az Egyenlítés Kollégiuma új nevet kapott Közösségi Értékek Műhelye (KÉM). A névváltoztatás oka elsősorban a jó átláthatóság, a feladatok és munkáink pontosabbá tétele, illetve küldetésünk és hitvallásunk tartalma is ezáltal megjelenhet. Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra!

Lájkolj minket

Az élet peremén

2013.04.07. 14:45 Jeney Barbara

Egy Ebéd Egy Esély

Bemutatjuk a Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány kezdeményezését; a szegedi Kapocs ételbárt. Lényege: hogy profit nélküli áron kínálják ételeiket, cserébe viszont minimum 200 forintos adományt kérnek, melyből délután ételt adnak a rászoruló gyerekeknek. A videó őket mutatja be.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: gyermekszegénység


A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlites.blog.hu/api/trackback/id/tr345205598

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kapocs Ételbár – Egy ebéd, egy esély az éhező gyermekek számára 2013.04.22. 16:37:46

2012. június elején nyitotta meg a Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány ezt a Kapocs Ételbárt, ahol mindamellett, hogy mindenki beszerzői áron, azaz 400Ft-ért ebédelhet, támogatásával hozzájárulhat ahhoz, hogy az éhező gyermekek ebédhez jussanak min...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása