HTML

Rólunk

Az Egyenlítés Kollégiuma új nevet kapott Közösségi Értékek Műhelye (KÉM). A névváltoztatás oka elsősorban a jó átláthatóság, a feladatok és munkáink pontosabbá tétele, illetve küldetésünk és hitvallásunk tartalma is ezáltal megjelenhet. Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra!

Lájkolj minket

Az élet peremén

2014.11.15. 00:01 Egyenlítés Kollégium

Állapotrajz és értelem. Cikkajánló...

Nagy Szilvia  tollából  (2014.november 13.) e szerencsésnek mondott napon érdekes összefoglalást kaphattunk arról, vajon ki segít(het) azoknak az anyáknak (inkább leendő anyáknak), akik isznak, drogoznak, esetleg prostituáltak és mindeközben gyermeket is várnak. A Józan Babák Klubja kezdeményezésről, valamint a hozzá kapcsolódó téma nemcsak a  sorok íróját (Laki Ildikó szociológust)  gondolkodtatta el, hanem sokakat, akár olyanokat is, akik a témát nem feltétlen érzik magukénak.

Éppen ezért úgy gondoltam célszerű  lenne szélesebb körben népszerűsíteni Nagy Szilvia: "Jó napot kívánok, drogos vagyok, és terhes" című áttekintését megismertetni, azzal a mottóval...már a figyelemfelkeltés is eredményeket tud generálni.

A cikk elérhető az alábbi honlapon: http://divany.hu/poronty/2014/11/13/jo_napot_kivanok_drogos_vagyok_es_terhes/ valamint ehhez kapcsolódóan további linkeket csatolok az abortusz és az alkoholista szülők gyermekei témában.

http://valasz.hu/itthon/rekord-melysegben-az-abortuszok-szama-2013-ban-73570

http://csaladhalo.hu/cikk/hatter/magyarorszagi-abortuszszabalyozas-hatasai-1956-2012

http://www.teol.hu/tolna/kozelet/eletre-szolo-seruleseket-okozhatnak-a-fuggo-szulok-355736

http://www.szulokhazamagazin.hu/alkohol_es_drogfogyasztas_a_varandossag_soran

 

Hasznos időtöltést kívánok!

Laki Ildikó

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlites.blog.hu/api/trackback/id/tr936898313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása