HTML

Rólunk

Az Egyenlítés Kollégiuma új nevet kapott Közösségi Értékek Műhelye (KÉM). A névváltoztatás oka elsősorban a jó átláthatóság, a feladatok és munkáink pontosabbá tétele, illetve küldetésünk és hitvallásunk tartalma is ezáltal megjelenhet. Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra!

Lájkolj minket

Az élet peremén

2013.12.31. 09:45 Egyenlítés Kollégium

Mulatós új év

Az Egyenlítés Kollégium tagjai mindenkinek Boldog új évet kívánnak. A szilveszter esti hangulathoz Nótár Mary és L.L. Junior Az én szívem klipjével járulnak hozzá. Az érdekessége, hogy a kommentezők között egy érdekes vita alakult ki a roma-pop/rap képviselőinek magyaros viseletéről. Félig cigány féli magyar nyelven énekelnek, és közben a szereplők magyar népviseletben táncolnak. Az egyik oldal nem érti, hogy miért nem a roma kultúra elemeit szerepeltetik, más hozzászólók viszont ezt egy gesztusként értékelik, a magyar-roma kettős identitás ábrázolásaként. Mindkét vélemény érthető, és igazából a kérdés attól függ, honnan nézzük. Mindenesetre a szereplők ezt így gondolták jónak, és végül is ez számít.

Szólj hozzá!

Címkék: zene hírek romák szilveszter cigányság médiareprezentáció


A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlites.blog.hu/api/trackback/id/tr445718470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása