HTML

Rólunk

Az Egyenlítés Kollégiuma új nevet kapott Közösségi Értékek Műhelye (KÉM). A névváltoztatás oka elsősorban a jó átláthatóság, a feladatok és munkáink pontosabbá tétele, illetve küldetésünk és hitvallásunk tartalma is ezáltal megjelenhet. Továbbra is szeretettel várunk minden érdeklődőt programjainkra!

Lájkolj minket

Az élet peremén

2013.11.05. 15:40 Egyenlítés Kollégium

Kutatási beszámoló a magyarországi nemzetiségekről

Az MTA Kisebbségkutató Intézete, november közepén újra egy fontos témával foglalkozó előadásnak biztosít helyszínt.

Tóth Ágnes és Vékás János: A magyarországi nemzetiségek alapvető demográfiai mutatóinak változásai, e létszámváltozás forrásai és tényezői 2001-2011 című összefoglaló előadására 2013. november 12-én, kedden 14 órakor kerül sor. 

Helyszín: MTA TK Kisebbségkutató Intézet (1014, Budapest, Országház utca 30. III. emelet).

Bővebb információ: http://mtaki.hu/A-magyarorszagi-nemzetisegek-alapveto-demografiai-mutatoinak-valtozasai-e-letszamvaltozas-forrasai-es-tenyezoi-2001-2011/2/1292/0

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás előadás nemzetiségek MTA Kisebbségkutató Intézet


A bejegyzés trackback címe:

https://egyenlites.blog.hu/api/trackback/id/tr325616284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása